Achtergrond afbeeldingenAchtergrond afbeeldingen
VACATURE CALCULATOR / WERKVOORBEREIDER

Vacature calculator/werkvoorbereider


In verband met uitbreiding van ons team zoeken wij voor ons kantoor in Vorden een calculator / werkvoorbereider voor de zakelijke markt.  
 

Functieomschrijving

Als calculator voor de kunststof- en aluminiumkozijnen verricht je de calculatie, verkoop en werkvoorbereiding voor kunststof- en aluminium kozijnen die aan de zakelijke markt worden geleverd. Ons bedrijf levert hoofdzakelijk aan particuliere klanten, maar in deze functie zoeken wij iemand die zich specialiseert in de zakelijke markt. Met behulp van AutoCad maak je technische tekeningen van producten voor offertes en productie. Je heb contact met klanten, die regelmatig werken met deze producten en dus enige kennis hebben. Je heb een grote mate van zelfstandigheid bij de werkuitvoering. Je werkt accuraat en bent je ervan bewust dat fouten in tekeningen, calculaties en werkvoorbereiding kunnen leiden tot fouten in het vervolgproces en grote extra kosten. Om je werk goed te kunnen doen beschik je over vakkennis binnen de kozijnenbranche.
 

Wat kun je van ons verwachten

We zijn een dynamisch bedrijf, bestaan 25 jaar, hebben een platte organisatie en collega's hebben zelf veel verantwoordelijkheid. Samenwerken vinden we belangrijk in ons kleine, hechte team. Naast een marktconform salaris bieden we prima secundaire arbeidsvoorwaarden. 
 

Voorkomende werkzaamheden

- Het calculeren van werken
- Het uittekenen van kunststof- en aluminium kozijnen
- Het actief nabellen van uitgebrachte offertes
- Het voorbereiden van in opdracht gekregen werken t.b.v. productie
- Het nacalculeren van uitgevoerde werkzaamheden
- Het coördineren van de planning in overleg met de productie
- Het inmeten van projecten 

In deze functie werk je niet alleen op kantoor, maar bezoek je ook regelmatig klanten en (bouw)projecten.
 

Wat er van je verwacht wordt

We zien graag dat je kennis hebt van aluminium en kunststof kozijnen én van het tekenen in AutoCad. Verder verwachten we van je dat je flexibel bent, dat zijn wij namelijk ook. Een commerciële instelling helpt je met het nabellen van de offertes en technisch inzicht is noodzakelijk voor het inmeten van projecten. Omdat we een klein bedrijf zijn waar verwacht wordt om zelf verantwoordelijkheid te nemen, is het van belang dat je minimaal 3 jaar werkervaring hebt. 
 

Vragen of solliciteren?

Heb je vragen of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Maarten Lensink via [email protected] Solliciteren kan door het sturen van je CV en korte motivatie naar [email protected] Kijk op www.lensinkkozijnen.nl voor meer informatie over ons bedrijf. 
Calculator-werkvoorbereider
Calculator-werkvoorbereider
Vorden 0575-559232
Lichtenvoorde 0544-376399
Winterswijk 0543-727050
Zutphen 0575-727050